KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

Lantionpohja ja vatsalihasten erkauma -workshop la 14.3.2020 klo 12-15!

Suorien vatsalihasten erkaumalla tarkoitetaan vatsalihasten välissä olevan jännesauman venyttyneisyyttä ja ohentumista. Se ei enää pysty hallitsemaan vatsaontelon painetta, vaan se antaa periksi vatsalihasten jännittyessä.

Erkauma voi aiheuttaa virtsanpidätyskyvyn heikkenemistä, selkäkipua, paineen tunnetta lantionpohjassa ja kipua. Ryhti saattaa romahtaa ja kehon asentoa voi olla vaikea hahmottaa. Keskivartalon tuen heiketessä myös selkä voi väsyä ja kipeytyä helposti.

La 14.3 klo 12-15 studiollamme pitää workshopin Mari Camut, joka on todellinen lantionpohjan ja vatsalihasten erkauman hoidon huippuammattilainen.

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian!

Varaa tästä

Spiraalistabilaatio tutustumiskurssi su 29.3.2020 klo 15.30-17.30

Tällä 2 tunnin kurssilla perehdytään menetelmään ja opitaan metodin perusliikesarja. Kurssi antaa sinulle valmiudet jatkaa viikkotunneilla ja myös kotitreeniä.

Hinta 40 eur/hlö.
Varaa tästä

Pilates & Barre -alkeiskurssi su 5.4.2020 klo 15.00-17.30

Tällä kurssilla opit MP Pilateksen ja Pilates Barren teoriapohjan ja perusliikkeet, minkä jälkeen voit osallistua viikkotunneille.

Kurssin hinta on 50 eur/hlö.

Varaa tästä

Starttipaketilla alkuun!

Eikö kurssiaikataulusta löydy sinulle sopivaa ajankohtaa? Voit tulla viikkotunnille myös Starttipaketin kautta. Pakettiin kuuluu 2 yksityistuntia ja 2 viikkotuntia. Voimme keskittyä juuri sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Paketin ensimmäisen tunnin jälkeen osallistut paketin viikkotunneille ja niiden jälkeen on vuorossa toinen yksityistunti, jolla voimme käsitellä viikkotunneilla mahdollisesti huomaamiasi haasteita ja syventää teoriapohjaa edelleen.

Starttipaketin hinta on 135 eur.

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot