KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

Tutustumistunti: Pilates & Barre su 10.1.2021 klo 16-17.30

Tämä kurssi on tehojohdatus Pilatekseen ja Pilates Barreen. Opit teoriapohjan ja perusliikkeet, minkä jälkeen voit osallistua viikkotunneille. Nämä lajit tukevat toisiaan loistavasti ja kurssilla teemme myös tehokasta ja hauskaa Barre-treeniä balettitangon ääressä.

HUOM! Pieni ryhmä, max 6 hlöä/ryhmä.

Hinta 35 eur.

Varaa tästä

Tutustumistunti: Mindfulness ke 13.1.2021 klo 18-20.15

Tässä tutustumisillassa saat lempeän ensikosketuksen Mindfulness MBSR -menetelmään ja huomaat, mitä Mindfulness voi antaa juuri sinulle. Illan aikana tutustumme Mindfulnessiin tekemällä sen keskeisiä harjoitteita ja näin pääset alkuun Mindfulness -polullasi.

HUOM! Pieni ryhmä, max 6 hlöä.

Hinta 35 eur (sis. meditaatioäänitteen).

Varaa tästä

Tutustumistunti: Kehonhuolto &  Syvävenyttely ke 20.1.2021 klo 18-19.30

1,5 tunnin ihana johdatus kehonhuollon perusteisiin erilaisia venytyksiä, liikkeitä ja pallo-/rullahierontaa hyväksikäyttäen.

HUOM! Pieni ryhmä, max 6 hlöä/ryhmä.

Hinta 35 eur.

Varaa tästä

Starttipaketilla alkuun!

Eikö kurssiaikataulusta löydy sinulle sopivaa ajankohtaa? Voit tulla viikkotunnille myös Starttipaketin kautta. Pakettiin kuuluu 2 yksityistuntia ja 2 viikkotuntia. Voimme keskittyä juuri sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Paketin ensimmäisen tunnin jälkeen osallistut paketin viikkotunneille ja niiden jälkeen on vuorossa toinen yksityistunti, jolla voimme käsitellä viikkotunneilla mahdollisesti huomaamiasi haasteita ja syventää teoriapohjaa edelleen.

Starttipaketin hinta on 135 eur.

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot