KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

Tule alkukartoitukseen – tarjoushinnalla nyt vain 15 €!

Haluaisitko aloittaa kehonhuoltoharrastuksen, mutta et tiedä, mistä aloittaa ja mikä laji sopisi sinulle parhaiten? Alkusyksystä studiolla ei ole erillisiä alkeiskursseja, mutta alkukartoitus on tilaisuus helppoon aloitukseen!

Tässä kartoitamme ryhtiäsi ja mahdollisia haasteitasi ryhdin ja kehonhuollon suhteen. Sen jälkeen yhdessä tarkastelemme, mikä kehonhuoltolajeistamme parhaiten vastaisi tämän hetken tarpeitasi.

Alkukartoitus kestää noin 30 minuuttia ja syystarjouksena sen hinta on nyt vain 15 euroa.

Varaa aikasi joko info@prokeho.fi tai 045 209 4049.

Starttipaketilla alkuun!

Jos haluat hieman enemmän yksityisohjausta, voit tulla viikkotunnille myös Starttipaketin kautta. Pakettiin kuuluu 2 yksityistuntia ja 2 viikkotuntia. Voimme keskittyä juuri sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Paketin ensimmäisen tunnin jälkeen osallistut paketin viikkotunneille ja niiden jälkeen on vuorossa toinen yksityistunti, jolla voimme käsitellä viikkotunneilla mahdollisesti huomaamiasi haasteita ja syventää teoriapohjaa edelleen.

Starttipaketin hinta on 135 eur.

Voit myös halutessasi yhdistää Alkukartoituksen ja Starttipaketin, jolloin Alkukartoituksen hinta hyvitetään sinulle Starttipaketin oston yhteydessä.

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot