KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

proKeho 2 vuotta Jätkäsaaressa! Synttäritunnit la 21.11.2020

Pilates & Barre -synttäritunti klo 11-11.30

Nämä lajit tukevat toisiaan loistavasti: pilates vahvistaa tukilihaksia ja Barre-osuudessa teemme tehokasta ja hauskaa treeniä balettitangon ääressä.

Hinta 5 eur/hlö/tunti.
HUOM! Max 6 hlöä/ryhmä turvavälien säilyttämiseksi.

Selkärangan spiraalistabilaatio & Syvävenyttely -synttäritunti klo 12-12.30

SPS-menetelmän vastuskuminauhaliikkeet hellittelevät selkääsi ihanasti. Tunnin lopuksi venytellään ja tehdään liikkuvuusharjoituksia

HUOM! Max 6 hlö/ryhmä turvavälien väljyyden varmistamiseksi.

Hinta 5 eur/hlö/tunti.

Mindfulness-synttäritunti klo 13-13.30

Rauhoittava Mindfulness-hetki itselle.

Varaa tästä
Varaa tästä

Starttipaketilla alkuun!

Eikö kurssiaikataulusta löydy sinulle sopivaa ajankohtaa? Voit tulla viikkotunnille myös Starttipaketin kautta. Pakettiin kuuluu 2 yksityistuntia ja 2 viikkotuntia. Voimme keskittyä juuri sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Paketin ensimmäisen tunnin jälkeen osallistut paketin viikkotunneille ja niiden jälkeen on vuorossa toinen yksityistunti, jolla voimme käsitellä viikkotunneilla mahdollisesti huomaamiasi haasteita ja syventää teoriapohjaa edelleen.

Starttipaketin hinta on 135 eur.

Avoin Mindfulness-ilta 2.12.2020 klo 18-20

Avoimet Mindfulness -illat ovat yksittäisiä, itsenäisiä, kaikille avoimia meditaatioiltoja, joissa pääset harjoittamaan ohjatussa ryhmässä ja saat samalla tukea omalle harjoittamisellesi. Illan aikana teemme erilaisia Mindfulness -harjoitteita, jotka auttavat sinua olemaan läsnä tässä hetkessä ja päästämään irti arjen kiireestä. Jokaisella illalla on myös oma teema.

Tervetuloa nauttimaan rauhallisesta ryhmässä harjoittamisesta!

Hinta 35 eur/hlö/ilta.

Varaa tästä

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot