KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

Footbic-workshop 12.10.2019 klo 12-13

Ovatko jalkasi terveet ja hyvinvoivat? Jalkaterät tarvitsevat liikettä samalla tavoin kuin koko kehomme. Tällä kahden kerran kurssilla opettelet jalkojen hyvinvointia edistäviä harjoitteita Footbic -palloilla ja kuulet perusteet jalkaterän toiminnasta. Footbic -palloilla harjoittelu on yhtä aikaa hauskaa ja tehokasta. Harjoittelulla saat jalkaterään liikkuvuutta, vahvuutta, hallintaa ja samalla tasapainosi kehittyy.

Footbic on fysioterapeutti Atte Kärnän kehittämä kuntoutusohjelma, joka on kehitetty vahvistamaan ja tukemaan niitä pieniä ja heikkoja jalkaterän lihaksia, joiden kuuluisi pitää jalkaterä ryhdissä. Jalkaterien heikkoudet ja virheasennot voivat aiheuttaa erilaisia kiputiloja ja vaivoja eri puolilla kehoa – ei siis vain alaraajoissa. Atte Kärnä sanookin, että Footbic on jalkojesi punttisali.

Footbic -kurssi kaikille, niin vasta-alkajille kuin niillekin, joilla on jo kokemusta Footbicista.

Footbic -workshopin hinta on 35€. Hinta sisältää 2kpl Footbic -palloja sekä kotiharjoitteluohjeet.

Varaa tästä

MP Pilates & Pilates Barre sunnuntaisin 13-20.10.2019 klo 16.15-17.45

Tällä kahden kerran kurssilla opit MP Pilateksen ja Pilates Barren perusteorian ja perusliikkeet. Kurssin jälkeen voit jatkaa viikkotunneillamme. Kurssin hinta on 50 eur/hlö.

Seuraavat kurssit:

Keskiviikkoisin 6-23.11.2019 klo 18.15-19.45

 

Varaa tästä

MP 30 päivän teho-ohjelma lauantaisin 19.10 – 16.11.2019 klo 11.45-13.15

Notkeaa syyskautta! Suositulla Method Putkisto 30 päivän syvävenyttelykurssilla kokoonnumme 5 kertaa.

Tämä kurssi on loistava johdatus venyttelyyn ja kehonhuoltoon yleensäkin. Dynaamisilla syvävenyttely- ja hengitysharjoitteilla vapautat kehostasi pitkäaikaisiakin kireyksiä ja lisäät oman kehon tuntemustasi. Opit myös hyvät venytykset kotiharjoitteluun.

Kurssin hinta 190 eur/ hlö, hintaan sisältyy Marja Putkiston kirja 30 päivän teho-ohjelma ja mahdollisuus osallistua MP-viikkotunneille kurssin aikana.

Varaa tästä

Selkärangan spiraalistabilaatio (SPS) ke 23.10.2019 klo 18-20

Tutustumiskurssilla perehdytään menetelmään ja opitaan SPS:n perusliikesarja. Tutustumiskurssin käytyäsi voit hyvin jatkaa SPS-viikkotunnilla ja/tai tehdä kotiharjoituksia. Selkärangan spiraalistabilaatio (SPS) on todellista selän hellittelyä!

Kurssin hinta on 40 eur/hlö.

Syksyn muut SPS-tutustumiskurssit:

Ke 27.11.2019 klo 18.00-20.00

 

Varaa tästä

Asahi-tutustumiskurssi torstaisin 31.10 – 14.11.2019 klo 10-11

Tule tutustumaan ihanan rentouttavaan Asahiin kolmen kerran kurssilla.

Asahin tehokkaat, hitaan hengityksen tahdissa suoritettavat liikkeet ovat yksinkertaisia, joten kuka tahansa voi aloittaa harjoittamaan Asahia. Asahi sopii erityisen hyvin myös iäkkäämpien terveysliikunnaksi.

Tutustumiskurssilla perehdytään menetelmään ja opitaan perusliikesarja. Tutustumiskurssin käytyäsi voit hyvin jatkaa viikkotunnilla.

Kurssin hinta on 40 eur/hlö.

Varaa tästä

Hiljaisuuden päivä -miniretriitti su 3.11.2019 klo 10-15

Tule hengähtämään kiireen keskeltä Mindfulness MBSR – miniretriittiin. Tässä hiljaisuuden päivässä harjoitamme yhdessä monipuolisia Mindfulness MBSR -harjoitteita, jotka rauhoittavat hermostoa ja kehoa. Hiljaisuuden päivä on avoin kaikille, riippumatta siitä, harjoitatko säännöllisesti vai et.

Hinta 85€/hlö, ystävän kanssa 70€/hlö. Ystävän kanssa ilmoittautuessa olethan yhteydessä info@prokeho.fi.

Syksyn muut Hiljaisuuden päivä -miniretriitit:
Su 1.12.2019 klo 10.00-15.00
Varaa tästä

Mindfulness 3 kerran kurssi ke 20.11 – 4.12.2019 klo 18.00-19.30

Mindfulness, hyväksyvä tietoinen läsnäolo, on mielen kykyä pysähtyä ja asettua tähän hetkeen lempeästi ja arvostelematta.

Mindfulness MBSR -meditaatioissa harjoitamme tätä hyväksyvän tietoisen läsnäolon kykyä. Illan aikana tutustumme Mindfulnessiin tekemällä sen keskeisiä harjoitteita.

Mindfulness sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta meditoinnista.

Hinta: 60,00 EUR
Varaa tästä

Koululaisten jooga maanantaisin klo 15.30-16.30, tunnit jatkuvat 2.9. alkaen

Tunneilla tutustutaan joogaan hauskojen ja helppojen harjoitusten avulla. Liikkumisen ja rauhoittumisen kautta opitaan kehontuntemusta, motoriikkaa, liiketarkkuutta ja tasapainoa. Tunnit on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille.

Syyskauden ensimmäinen jakso on 6 kertaa. Jakso maksaa 72 eur/hlö.

HUOM! Varaukset: info@prokeho.fi

Lasten jooga lauantaisin klo 9.30-10.15, tunnit jatkuvat 7.9. alkaen

Lasten joogassa tutustutaan joogaan sadun ja leikin avulla.  Alle kouluikäisten lasten positiiviset liikuntakokemukset innostavat liikkumaan myös myöhemmällä iällä. Lasten jooga on tarkoitettu yli 4 vuotiaille lapsille.

Kurssi varataan 10 kerran jaksoissa, 120 eur/jakso.

HUOM! Varaukset: info@prokeho.fi

MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka – lisätietoa seuraavan kurssin ajan kohdasta: info@prokeho.fi

MP Kasvoklinikalla opit hallitsemaan pään ja niskan asentoa. Saat myös apua mahdollisten hartioiden ja niskan jumitusten helpottamiseen. Kasvojen lihasten tasapainon paraneminen ja erityisesti ilmelihasten vahvistaminen kohottavat ja kaunistavat kasvojasi.

Kurssin hinta on 40 eur/hlö.

Starttipaketilla alkuun!

Voit tulla viikkotunnille myös käymällä ensin yksityistunnilla. Voimme keskittyä juuri sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Starttipakettiin kuuluu yksi yksityistunti ja kaksi viikkotuntia.

Paketin hinta on 90 eur.

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun Method Putkisto -harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot