KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

Pilates -tutustumiskurssi ke 21.10.2020 klo 17.00-18.30

Pilates Barre -tutustumiskurssi ke 21.10.2020 klo 18.45-20.15

Nämä tutustumiskurssit ovat tehojohdatus Pilatekseen ja Pilates Barreen. Opit teoriapohjan ja perusliikkeet, minkä jälkeen voit osallistua viikkotunneille. Nämä lajit tukevat toisiaan loistavasti ja jälkimmäisellä kurssilla teemme myös tehokasta ja hauskaa Barre-treeniä balettitangon ääressä.

Hinta 35 eur/hlö/kurssi.
HUOM! Max 6 hlöä/ryhmä turvavälien säilyttämiseksi.
Varaa tästä

Selkärangan spiraalistabilaatio -tutustumiskurssi ke 28.10.2020 klo 17.00-18.30

Kehonhuolto -tutustumiskurssi ke 28.10.2020 klo 19.00-20.30

Illan ensimmäisellä tutustumiskurssilla perehdytään SPS-menetelmään ja opitaan metodin perusliikesarja. Kurssi antaa sinulle valmiudet jatkaa SPS-viikkotunneilla ja myös kotitreeniä.

Illan toinen tutustumiskurssi on ihana johdatus kehonhuollon perusteisiin erilaisia venytyksiä, liikkeitä ja pallo-/rullahierontaa hyväksikäyttäen.

HUOM! Max 6 hlö/ryhmä turvavälien väljyyden varmistamiseksi.

Hinta 35 eur/hlö/kurssi.
Varaa tästä

Starttipaketilla alkuun!

Eikö kurssiaikataulusta löydy sinulle sopivaa ajankohtaa? Voit tulla viikkotunnille myös Starttipaketin kautta. Pakettiin kuuluu 2 yksityistuntia ja 2 viikkotuntia. Voimme keskittyä juuri sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Paketin ensimmäisen tunnin jälkeen osallistut paketin viikkotunneille ja niiden jälkeen on vuorossa toinen yksityistunti, jolla voimme käsitellä viikkotunneilla mahdollisesti huomaamiasi haasteita ja syventää teoriapohjaa edelleen.

Starttipaketin hinta on 135 eur.

Avoin Mindfulness-ilta 7.10.2020 klo 18-20

Avoimet Mindfulness -illat ovat yksittäisiä, itsenäisiä, kaikille avoimia meditaatioiltoja, joissa pääset harjoittamaan ohjatussa ryhmässä ja saat samalla tukea omalle harjoittamisellesi. Illan aikana teemme erilaisia Mindfulness -harjoitteita, jotka auttavat sinua olemaan läsnä tässä hetkessä ja päästämään irti arjen kiireestä. Jokaisella illalla on myös oma teema.
Voit osallistua iltoihin joko kertamaksulla 35€/kerta tai edullisemmin 90€/3 kertaa.
Tervetuloa nauttimaan rauhallisesta ryhmässä harjoittamisesta!

 

Seuraavat Avoimet Mindfulness-illat 4.11. ja 2.12.2020 klo 18-20

Varaa tästä

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot