KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

Pilates -tutustumiskurssi ke 23.9.2020 klo 17.00-18.30

Pilates Barre -tutustumiskurssi ke 23.9.2020 klo 18.45-20.15

Nämä tutustumiskurssit ovat tehojohdatus Pilatekseen ja Pilates Barreen. Opit teoriapohjan ja perusliikkeet, minkä jälkeen voit osallistua viikkotunneille. Nämä lajit tukevat toisiaan loistavasti ja jälkimmäisellä kurssilla teemme myös tehokasta ja hauskaa Barre-treeniä balettitangon ääressä.

Hinta 35 eur/hlö/kurssi.
Varaa tästä

Selkärangan spiraalistabilaatio -tutustumiskurssi ke 30.9.2020 klo 17.00-18.30

Kehonhuolto -tutustumiskurssi ke 30.9.2020 klo 19.00-20.30

Illan ensimmäisellä tutustumiskurssilla perehdytään SPS-menetelmään ja opitaan metodin perusliikesarja. Kurssi antaa sinulle valmiudet jatkaa SPS-viikkotunneilla ja myös kotitreeniä.

Illan toinen tutustumiskurssi on ihana johdatus kehonhuollon perusteisiin erilaisia venytyksiä, liikkeitä ja pallo-/rullahierontaa hyväksikäyttäen.

Hinta 35 eur/hlö7kurssi.
Varaa tästä

Starttipaketilla alkuun!

Eikö kurssiaikataulusta löydy sinulle sopivaa ajankohtaa? Voit tulla viikkotunnille myös Starttipaketin kautta. Pakettiin kuuluu 2 yksityistuntia ja 2 viikkotuntia. Voimme keskittyä juuri sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Paketin ensimmäisen tunnin jälkeen osallistut paketin viikkotunneille ja niiden jälkeen on vuorossa toinen yksityistunti, jolla voimme käsitellä viikkotunneilla mahdollisesti huomaamiasi haasteita ja syventää teoriapohjaa edelleen.

Starttipaketin hinta on 135 eur.

Mindfulness ja Asahi -viikonloppukurssi 18.-19.9.2020 klo 18.00-20.15

Mindfulness, hyväksyvä tietoinen läsnäolo, on mielen kykyä pysähtyä ja asettua tähän hetkeen. Mindfulness MBSR -meditaatioissa harjoitamme tätä hyväksyvän tietoisen läsnäolon kykyä. Harjoittamisen avulla mm. stressinhallinta- ja rentoutumiskyky vahvistuvat, mieli rauhoittuu ja kehosi on levollisempi.

Asahi Health® liikuntamenetelmä on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka soveltuu erityisen hyvin stressin ennalta ehkäisyyn sekä sen hoitoon. Harjoitteet tasapainottavat mieltä ja rentouttavat kehoa.

Mindfulness ja Asahi täydentävät toisiaan erinomaisesti. Tällä kurssilla saat lempeän ensikosketuksen molempiin ja pääset alkuun Mindfulnessin ja Asahin harjoittamisessa itsenäisesti.

Harjoitukset sopivat kaikille, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta Mindfulnessista tai Asahista.

Kurssiaika: pe 18.9. klo 18-20 ja la 19.9. klo 12 -14

Kurssin hinta sisältää Asahin aloitusohjeet ja meditaatioäänitteen.

Hinta: 80 eur/hlö.
Varaa tästä

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot