KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

Pilates & Barre -yhdistelmäkurssi ke 29.1-5.2.2020 klo 18.15-19.45

Tällä kurssilla opit sekä Pilateksen että Pilates Barren perusteet ja voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla.

MP Pilates -harjoitteilla

  • vahvistat erityisesti selän ja vatsan syviä lihaksia
  • parannat ryhtiä
  • saat vastapainoa kehoa ja erityisesti selkää rasittavalle istumatyölle
  • kehität keskittymiskykyä, kestävyyttä ja koordinaatiota

Pilates Barre –harjoitteilla

  • vahvistat etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa
  • kehität kestävyysvoimaa
  • sytytät ryhtiä kohottavat syvät lihakset

Hinta 50 eur/hlö.

Varaa tästä

8 viikon Mindfulness MBSR -kurssi

Mindfulness 8 viikon MBSR -kurssi ohjataan Jon Kabat-Zinnin kehittämän Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) –menetelmän mukaan ja tämä kurssi tuo MBSR-menetelmän hyödyt suoraan arkeesi. Tieteelliset tutkimukset lähes 40 vuoden aikana ovat todentaneet, että Mindfulnessin harjoittamisen avulla mm. stressinhallinta- ja rentoutumiskyky vahvistuvat, mieli rauhoittuu ja kehosi on levollisempi. Harjoittamalla hyväksyvää tietoista läsnäoloa vahvistat kykyäsi elää tätä hetkeä ja nauttia siitä.

Kurssilla kehität itseäsi omassa tahdissasi, löydät uusia toimintatapoja arjen stressaaviin tilanteisiin ja vahvistat kehon ja mielen tasapainoa.  Ryhmässä harjoittaminen on tärkeä osa kurssia. Ryhmässä löydät lempeän ja kunnioittavan vuorovaikutuksen itseäsi ja muita kohtaan, kun harjoitamme läsnäolevaa kuuntelua ja sanoittamista. Ryhmässä harjoittaminen tukee myös omaa harjoittamistasi ja saa aikaan oivalluksia, joita et yksin harjoittaessa saa. 8 viikon aikana koet selkeästi, kuinka pitkäkestoinen harjoittaminen saa aikaan pysyviä muutoksia elämässäsi.

Aika: Tapaaminen kerran viikossa keskiviikkoisin 12.2.- 8.4.2020 klo 17.30-20 sekä hiljaisuuden päivä la 28.3. klo 10-15. Koululaisten talvilomalla 19.2. ei ole tapaamista.

Paikka: proKeho -studio Jätkäsaaressa, Välimerenkatu 13

Hinta: Early Bird -hinta 395€ on voimassa 31.1. asti. Sen jälkeen hinta on 449€. Hinta sisältää kurssin, harjoittelua tukevat äänitteet, kurssimateriaalin, retriittipäivän ja ohjaajan tuen.

Järjestämme kurssin, mikäli riittävä määrä osallistujia ilmoittautuu.

Huomaa, että tätä 8 viikon kurssia koskevat eri peruutusehdot kuin muita kurssejamme. Lue ehdot tästä:

Kurssi tulee peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta.  Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen ensimmäistä kurssipäivää, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Kurssia ei voi perua varausjärjestelmän kautta, vaan peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse info@prokeho.fi. Emme voi ottaa peruutuksia vastaan puhelimitse tai viesteillä sosiaalisen median kautta.

Sairaustapauksissa saat kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin esittämällä lääkärintodistuksen viikon (7vrk) kuluessa kurssin ensimmäisestä tapaamisesta. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan.

Jos osallistuja keskeyttää kurssin, kurssimaksusta ei hyvitetä jäljellä olevien tapaamiskertojen osuutta.

Jos kurssi on maksettu liikunta- tai kulttuuriedulla, maksua ei voi palauttaa. Siinä tapauksessa voit käyttää peruutusehtojen mukaisen osan maksustasi johonkin vastaavaan kurssiin.

Jos kurssi perutaan järjestäjästä johtuvasta syystä, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

MP 30 päivän teho-ohjelma, seuraava kurssi sunnuntaisin 1.3. – 29.3.2020 klo 16.00-17.30

Suositulla Method Putkisto 30 päivän syvävenyttelykurssilla kokoonnumme 5 kertaa.

Tämä kurssi on loistava johdatus venyttelyyn ja kehonhuoltoon yleensäkin. Dynaamisilla syvävenyttely- ja hengitysharjoitteilla vapautat kehostasi pitkäaikaisiakin kireyksiä ja lisäät oman kehon tuntemustasi. Opit myös hyvät venytykset kotiharjoitteluun.

Kurssin hinta 225 eur/ hlö, hintaan sisältyy alkukartoitus ennen ohjelman alkua, Marja Putkiston kirja 30 päivän teho-ohjelma, pilatespallo kotiharjoituksia varten ja mahdollisuus osallistua MP-viikkotunneille kurssin aikana.

Varaa tästä

Starttipaketilla alkuun!

Eikö kurssiaikataulusta löydy sinulle sopivaa ajankohtaa? Voit tulla viikkotunnille myös Starttipaketin kautta. Pakettiin kuuluu 2 yksityistuntia ja 2 viikkotuntia. Voimme keskittyä juuri sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Paketin ensimmäisen tunnin jälkeen osallistut paketin viikkotunneille ja niiden jälkeen on vuorossa toinen yksityistunti, jolla voimme käsitellä viikkotunneilla mahdollisesti huomaamiasi haasteita ja syventää teoriapohjaa edelleen.

Starttipaketin hinta on 135 eur.

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot