KURSSIT

Seuraavat kurssit uudessa Välimerenkadun salissa:

Perhe- & Ystävät -viikko 6.-10.12.2022

Perhe- & Ystävät -viikolla voit tuoda ystävän, perheenjäsenen tai vaikkapa naapurin tunnille kaksi yhden hinnalla. Näitä tunteja ovat:

Ti 6.12. klo 10-11.30 Kehonhuolto
Ke 7.12. klo 18-19.30 Kehonhuolto
Pe 9.12. klo 17.30-20..30 TRE-aloituskurssi
La 10.12. klo 11-12.30 Kehonhuolto

Kehonhuolto-tunnilla teemme niin pilates-, venyttely-, SPS- kuin Barre-harjoitteitakin. Tunnille voit varata paikan kortillasi tai ostaa kertakortin varausjärjestelmästämme. TRE-kurssin hinta on 85 eur, ja sillä siis pääsette kaverin kanssa molemmat mukaan.

 

Intropaketilla helposti alkuun!

Ohjaus tunneillamme ei perustu pelkästään ohjaajan liikkeiden toistamiseen, vaan suullinen ohjaus on tärkeässä osassa. Intropaketilla aloittaminen on siksi helppo tapa sujahtaa mukaan tunneille.

Intropakettiin sisältyy yksityistunti, jolla opit ohjauskielen peruskäsitteet ja eri lajien teoriapohjan, minkä jälkeen viikkotunneilla pystyt hyvin seuraamaan ohjausta ja pysyt ryhmän tahdissa. Näin hyödynnät treenin mahdollisimman tehokkaasti.  Lisäksi Intropaketti sisältää mahdollisuuden osallistua Studion tunneille 2 viikon ajan – vaikka kaikille tunneille!

 

Intropaketin hinta on 99 eur.

 

 

Mindfulness-tutustumisilta pe 13.1.2023 klo 17.30 – 20

Tule hakemaan hyvinvointia uuteen vuoteen ja työkaluja kiireen kesyttämiseen tai vain nauttimaan pienestä hetkestä omaa aikaa.

Tässä tutustumisillassa saat lempeän ensikosketuksen Mindfulness MBSR -menetelmään ja huomaat, mitä Mindfulness voi antaa juuri sinulle. Illan aikana tutustumme Mindfulnessiin tekemällä sen keskeisiä harjoitteita ja näin pääset alkuun Mindfulness -polullasi.

Mindfulness sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta meditoinnista.

Tutustumisillan hinta on 55€ ja siihen sisältyy meditaatioäänite.

 

TRE®-aloituskurssi ke 18.1.2023 klo 17.30 – 20.30

 

TRE® (Tension&Trauma Releasing Exercises) on luonnollinen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä, joka sopii päivittäiseen stressinpurkuun ja rentoutukseen. TRE:n yksinkertaiset aloitusliikkeet käynnistävät kehon luonnollisen tärinämekanismin, jonka avulla keho purkaa lihasjännitystä, stressiä ja autonomisen hermoston ylivireyttä.

Aloituskurssilla opit TRE-stressinpurkuliikkeet ja saat ohjeet ja materiaalin, jonka avulla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona.

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun.

TRE:tä ei kuitenkaan suositella aloitettavaksi välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai raskaana oleville. TRE ei myöskään sovellu henkilöille, joilla on vakava mielenterveyden sairaus, esim. skitsofrenia tai psykoosi.

Aloituskurssi ei anna valmiuksia ohjata tai opettaa menetelmää muille.

Lisätietoja saat tarvittaessa kurssin ohjaajalta info@prokeho.fi.

Kurssin ohjaajana toimii sertifioitu TRE-ohjaaja Johanna Simojoki

Hinta: 85,00 EUR

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot

Maksu,- varaus- ja peruutusehdot (kaikille kursseille)

Kurssit yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluat yrityksellesi tai muulle ryhmälle sovitetun harjoittelukerran. Tunti tai kurssi on mahdollista räätälöidä yrityksesi toiveiden mukaisesti joko yhdestä studiomme lajista tai lajeja yhdistellen ja toteuttaa teille parhaiten sopivaan aikaan.

Yhteystiedot