JÄSENYYDET JA SARJAKORTIT

Jäsenyyksillä treenaat kaikkein edullisimmin

Mattotunnit

Käyttökertoja 4x / kk

Käyttökertoja 8x / kk

3 kk jäsenyys

75 €/kk (18,75 €/krt)

138 €/kk (17,25 €/krt)

12 kk jäsenyys

66 €/kk (16,50 €/krt)

122 €/kk (15,25 €/krt)

OSTA JÄSENYYS

Laitetunnit


Käyttökertoja 4x / kk

Käyttökertoja 8x / kk

3 kk jäsenyys

100 €/kk (25 €/krt)

176 €/kk (22 €/krt)

12 kk jäsenyys

88 €/kk (22 €/krt)

156 €/kk (19,50 €/krt)

OSTA JÄSENYYS

Combo


2 laitetuntia + 2 mattotuntia /kk

4 laitetuntia + 4 mattotuntia /kk

3 kk jäsenyys

87 €/kk (21,75 €/krt)

158 €/kk (19,75 €/krt)

12 kk jäsenyys

72 €/kk (19,25 €/krt)

141 €/kk (17,60 €/krt)

OSTA JÄSENYYS

Käyttämättömät kerrat voi jäsenyyden voimassaollessa käyttää seuraavan kuukauden aikana. Maksu laskutetaan kuukausittain.

Sarjakortit

Mattotunnit

Laitetunnit

Combo

10 kertaa: 215 €
5 kertaa: 115€

10 kertaa: 265 €

5x matto + 5x laite: 245 €

OSTA SARJAKORTTI

Maksu-, varaus- ja peruutusehdot

Viikkotuntien ja kurssien varaus ja maksaminen

Voit varata viikkotuntisi ja kurssisi sähköisen varausjärjestelmämme kautta osoitteessa varaaheti.fi/prokeho.

Luo ensin asiakastilisi varausjärjestelmään ja sitten varaa ja maksa valitsemasi jäsenyys, sarjakortti tai kurssi. Ostoksesi latautuu automaattisesti tilillesi ja varmistat paikkasi tunnille/kurssille.

Ryhmämme ovat pieniä varmistaaksemme yksilöllisen ohjauksen. Tunneille on myös minimi- ja maksimiosallistujamäärä, joten ilmoittauduthan ajoissa. Jos tunti peruuntuu järjestäjän toimesta, siitä ilmoitetaan sähköpostitse ja maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Jos olet ensimmäistä kertaa tulossa proKehon tunneille ja haluat maksaa paikan päällä, voit ilmoittautua sähköpostilla ja varaamme sinulle paikan tunnille. Samoin, jos haluat apua tunnin valinnassa, ole yhteydessä meihin joko sähköpostilla info@prokeho.fi tai puhelimitse. Voimme yhdessä miettiä sinulle parhaiten sopivan lajin ja tunnin.

Maksutavat

Voit maksaa sähköisen varausjärjestelmän kautta tai tarvittaessa pankkikortilla studiolla.

Voit myös hyödyntää työnantajasi antaman mahdollisen liikuntaedun. Maksuvälineinä viikkotunneillamme ja kursseillamme käyvät Smartum-maksutavat, e-passi, Edenred-maksutavat ja Tyky-setelit.

Jos olet oikeutettu alennukseen (eläkeläis-, opiskelija-) voit maksaa studiolla saadaksesi alennuksen. Paikan päällä on mahdollista käyttää  pankkikorttia ja yleisimpiä luottokortteja.

Jos olet ostanut ensimmäisen viikkotuntikorttisi paikan päällä, sinun tulee luoda asiakastili ennen ostoa tai sen jälkeen osoitteessa varaaheti.fi/prokeho, minkä jälkeen luomme kortin tilillesi ja voit aloittaa tuntien varauksen.

Viikkotuntien peruutus

Peruutukset tulee tehdä varausjärjestelmän kautta viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. ​Aamutunneille pyydämme tekemään sekä ilmoittautumiset että peruutukset edellisenä iltana klo 21.00 mennessä.

Emme valitettavasti voi ottaa peruutuksia vastaan puhelimitse, sähköpostilla tai viesteillä sosiaalisen median kautta. Peruuttamattomasta tunnista perimme harjoitustunnin normaalihintaisen kertamaksun.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kurssien peruutus

Kurssi tulee peruuttaa 5 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta.  Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai peruutus tehdään kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Kurssia ei voi perua varausjärjestelmän kautta, vaan peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse info@prokeho.fi. Emme voi ottaa peruutuksia vastaan puhelimitse tai viesteillä sosiaalisen median kautta.

Sairaustapauksissa saat kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin esittämällä lääkärintodistuksen viikon (7vrk) kuluessa kurssista. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan.

Jos kurssi on maksettu liikunta- tai kulttuuriedulla, maksua ei voi palauttaa. Siinä tapauksessa voit käyttää peruutusehtojen mukaisen osan maksustasi johonkin vastaavaan kurssiin.

Jos kurssi perutaan järjestäjästä johtuvasta syystä, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Käyttöehtojen hyväksyminen

Luodessasi tilin proKehon varausjärjestelmään hyväksyt nämä käyttöehdot. Kirjoita asiakastilisi yhteystietoihin ainakin puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin saamme sinuun yhteyttä tarvittaessa.