HINNASTO

Tunti 60 min
10 vkon kausikortti, 1h / vko 160 €
10 x sarjakortti (voim. 5kk) 190 €
5 x sarjakortti (voim. 3kk) 108 €
Kertakäynti 25 €
10 vkon kausi, all time 300 €
Yksityistunti (75 min) 75 €
Intropaketti
(yksityistunti + 2 viikon tunnit) 
99 €

 

 

Hinnat sisältävät ALV 10%.

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat 10% alennuksen. HUOM! Alennuskorttien osto tapahtuu studiolla pankkikortilla, ei ajanvarausjärjestelmän kautta.

Räätälöimme tunteja ja kursseja esimerkiksi erilaisille työyhteisöille ja tyhy-ryhmille, kysy tarjousta!

Ottaisinko kausi- vai sarjakortin?

Kausikortti sopii sinulle, joka pystyt sitoutumaan 1krt/vko harjoitteluun. Jos et pääse jollakin viikolla omalle tunnillesi, voit aina korvata jollakin muulla studion tunneista. Tunnin voi korvata myös etukäteen, jos tiedät jollain viikolla tunnin jäävän väliin esimerkiksi matkan tai työesteen takia.

Sarjakortti sopii maksuvaihtoehtona sinulle, jos tarvitset lisää joustavuutta esim. työvuorojesi takia, etkä pääse osallistumaan tunneille ihan joka viikko. Sarjakorteilla varaat yksittäiset tuntipaikat helposti sähköisen varausjärjestelmän kautta silloin ja siten, kun itsellesi parhaiten sopii.

Maksu-, varaus- ja peruutusehdot.

Viikkotuntien ja kurssien varaus ja maksaminen

Voit varata viikkotuntisi ja kurssisi sähköisen varausjärjestelmämme kautta osoitteessa varaaheti.fi/prokeho.

Luo ensin asiakastilisi varausjärjestelmään ja sitten varaa ja maksa valitsemasi viikkotunti tai kurssi. Ostoksesi latautuu automaattisesti tilillesi ja varmistat paikkasi tunnille/kurssille.

Ryhmämme ovat pieniä varmistaaksemme yksilöllisen ohjauksen. Tunneille on myös minimi- ja maksimiosallistujamäärä, joten ilmoittauduthan ajoissa. Jos tunti peruuntuu järjestäjän toimesta, siitä ilmoitetaan sähköpostitse ja maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Varausjärjestelmästä voit ostaa viikkotunneille sinulle sopivan prepaid-kortin. Kortit on hinnoiteltu tunnin pituuden mukaan, samalla kortilla käyt kaikilla samanpituisilla tunneilla. Anytime-kortti käy kaikilla tunneilla.

Jos olet ensimmäistä kertaa tulossa proKehon tunneille ja haluat maksaa paikan päällä, voit ilmoittautua sähköpostilla ja varaamme sinulle paikan tunnille. Samoin, jos haluat apua tunnin valinnassa, ole yhteydessä meihin joko sähköpostilla info@prokeho.fi tai puhelimitse. Voimme yhdessä miettiä sinulle parhaiten sopivan lajin ja tunnin.

Maksutavat

Ensisijainen maksutapa on varausjärjestelmän kautta maksaminen.

Voit myös hyödyntää työnantajasi antaman mahdollisen liikuntaedun. Maksuvälineinä viikkotunneillamme ja kursseillamme käyvät Smartum-maksutavat, e-passi, Edenred-maksutavat ja Tyky-setelit.

Jos olet oikeutettu alennukseen (eläkeläis-, opiskelija-) voit maksaa studiolla saadaksesi alennuksen. Paikan päällä on mahdollista käyttää  pankkikorttia ja yleisimpiä luottokortteja.

Jos olet ostanut ensimmäisen viikkotuntikorttisi paikan päällä, sinun tulee luoda asiakastili ennen ostoa tai sen jälkeen osoitteessa varaaheti.fi/prokeho, minkä jälkeen luomme kortin tilillesi ja voit aloittaa tuntien varauksen.

Viikkotuntien peruutus

Peruutukset tulee tehdä varausjärjestelmän kautta viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. ​Aamutunneille pyydämme tekemään sekä ilmoittautumiset että peruutukset edellisenä iltana klo 21.00 mennessä.

Emme valitettavasti voi ottaa peruutuksia vastaan puhelimitse, sähköpostilla tai viesteillä sosiaalisen median kautta. Peruuttamattomasta tunnista perimme harjoitustunnin normaalihintaisen kertamaksun.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kurssien peruutus

Kurssi tulee peruuttaa 5 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta.  Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai peruutus tehdään kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Kurssia ei voi perua varausjärjestelmän kautta, vaan peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse info@prokeho.fi. Emme voi ottaa peruutuksia vastaan puhelimitse tai viesteillä sosiaalisen median kautta.

Sairaustapauksissa saat kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin esittämällä lääkärintodistuksen viikon (7vrk) kuluessa kurssista. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan.

Jos kurssi on maksettu liikunta- tai kulttuuriedulla, maksua ei voi palauttaa. Siinä tapauksessa voit käyttää peruutusehtojen mukaisen osan maksustasi johonkin vastaavaan kurssiin.

Jos kurssi perutaan järjestäjästä johtuvasta syystä, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Käyttöehtojen hyväksyminen

Luodessasi tilin proKehon varausjärjestelmään hyväksyt nämä käyttöehdot. Kirjoita asiakastilisi yhteystietoihin ainakin puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin saamme sinuun yhteyttä tarvittaessa.