OSTA INTROPAKETTI

Ekaa kertaa studiolle?

Tule tutustumaan yhteisölliseen studioomme ja meidän tarjontaamme! Intropakettiin sisältyy 1 yksityistunti ja 2 viikon tuntiosallistumiset.

Mitä introkokemukseesi sisältyy?

  • Yksityistunti ja mahdollisuus osallistua tunneille 2 viikon ajan, eli todella edullisesti pääset kokeilemaan eri tunteja!
  • Lähes 20 tuntia viikossa: Pilates, Alkeispilates, Pilates Barre, Voimapilates, Kehonhuolto, Barre in English ja Stretching
  • Yksilöllinen ohjaus: meillä asiakkaat tunnetaan ja varioimme tarvittaessa harjoitteita asiakaskohtaisesti
  • Pienet ryhmät (max 9 henkilöä/tunti)
  • Ystävällinen yhteisö, joka auttaa ja kannattelee sinua edistymisessäsi
  • Kaunis, valoisa, hyvin varusteltu proKeho-studio

Intropaketin ostaminen on helppoa:

VOIT

Osta Intropaketti

Usein kysyttyä

Mitä tapahtuu Intropaketin jälkeen?

Ennen Intropaketin ajan loppumista keskustellaan yhdessä harjoittelutavoitteistasi ja sinulle sopivimmista Kortti-/jäsenyysvaihtoehdoista. Vaihtoehtoja on useita, kortin pidempi kesto ja kertojen lukumäärä laskevat kertamaksua. Jäsenyyksiin sisältyy myös joitakin lisäetuja.

Voinko aloittaa myöhemmin?

Kyllä voit. Ensimmäiseksi sovimme yksityistuntisi ajankohdan. Yksityistunnin jälkeen sovimme sitten, milloin 2 viikon kokeiluaikasi alkaa. Näin esimerkiksi tiedossa oleva loma- tai työmatka ei satu juuri kokeiluajallesi.

Mistä tunneista minun olisi hyvä aloittaa?

Tätä kartoitamme yksityistunnilla. Sen aikana saamme hyvän käsityksen nykyisestä tilanteesta ja voimme yhdessä sopia, mille tunneille tulet ensimmäiseksi.

Minkälainen on viikkolukkarinne?

Millä on lähes 20 viikkotuntia: eritasoisia Pilates-tunteja, Barrea niin suomeksi kuin englanniksikin, Kehonhuoltoa ja Venyttelyä. Viikkolukkarin näet täältä.

Voinko tulla tutustumaan studioon ensin?

Mielellään! Varaa maksuton Alkukartoitus ja studiokatselmus täältä. Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, ota meihin yhteyttä.

Vielä kysymyksiä?

OTA YHTEYTTÄ