Pilates

MP Pilates on pitkälle hiottu kehonhallintamenetelmä, joka opettaa sinut suorittamaan liikkeet puhtaasti ja koordinoidusti ja samalla oman kehosi harjoittaminen siirtyy uudelle tasolle.

MP Pilates vahvistaa lihaksistoa, erityisesti selän ja vatsan syviä lihaksia. Se myös parantaa ryhtiä.

MP Pilates on oivallinen vastapaino kehoa jaerityisesti selkää rasittavalle istumatyölle. Lisäksi menetelmä kehittää keskittymiskykyä, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Pilateksen ydin on Joseph Pilateksen jo noin sata vuotta sitten kehittämä Klassinen repertuaari.

Marja Putkisto on Pilateksen metodeita hyödyntäen kehittänyt nykyihmiselle sopivan Method Putkisto Pilateksen, jossa Pilateksen klassinen repertuaari rakennetaan pitkälle hiottuina liikejatkumoina.

Method Putkisto tuo pilateksen ohjaukseen uuden näkökulman, työskentelemme ”sisältä ulospäin”. Jo Pilates oivalsi aikoinaan, että pelkkä ulkokohtainen liikkeen toistaminen tai matkiminen ei anna edellytyksiä liikkeen oppimiselle, eikä näin ollen muuta liiketottumuksia paremmiksi.

Yksilöllisen ohjauksen ja Method Putkiston opetusmetodin ansiosta pilatesharjoittelusi nousee uudelle tasolle.

Tavoitteena on vahva, liikkuva ja toiminnallinen keskivartalo, mikä näkyy vartalon solakoitumisena ja elastisuuden paranemisena sekä lihaksiston vahvistumisena ja sulavalinjaisuutena. Moni on saanut pilateksesta helpotusta selkävaivoihin.

Pilates sopii kaikille, myös urheilijoille ja kuntoliikuntaa harrastaville. Keskivartalon lihaksiston vahvistaminen auttaa parantamaan eri lajitekniikoita.

Salilla on useita MP Pilates -tunteja viikossa. Sunnuntaina on lisäksi yhdistelmätunti, jossa pilateksen lisäksi teemme syvävenytyksiä.

Event Timeslots (3)

Keskiviikko
-

Maanantai
-

Torstai
-