Syvävenyttely

Method Putkisto Syvävenyttelyn perusajatuksena on pidentää tarkasti kehon lyhyet ja kireät lihakset, jolloin keho vapautuu takaisin sen neutraaliasentoon.  Neutraalin asennon hallinta on kaikkien fyysisten suoritusten perusta. Harjoittelun tulokset näkyvät muutoksina ryhdissäsi, tasapainon parantumisena, kehosi muodon ja liikkuvuuden sekä joustavuuden paranemisena ja näin kaikkiaan yleisessä hyvinvoinnissasi.

Method Putkisto on kansainvälisen maineen saavuttanut kehonhallintamenetelmä, jonka on kehittänyt Marja Putkisto – ja kehitystyö jatkuu edelleen!

Method Putkiston ja Method Putkisto Pilateksen harjoittelun tekee erityiseksi opetusmetodi: hienosäädetty ja yksilöllinen ohjaus tapahtuu aina pienryhmissä, mikä antaa ohjaajalle mahdollisuuden opastaa jokaista asiakasta henkilökohtaisesti.

Tunnilla käytämme MP-syvävenytysharjoituksia, jotka pidentävät lyhyitä, kireitä lihaksia, MP-syväjumppaharjoituksia, jotka vakauttavat ja vahvistavat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia ja MP-syvähengitysharjoituksia, jotka palauttavat pallean kimmovoiman. Tunneilla olo virkistyy ja säännöllinen harjoittelu solakoittaa, vahvistaa ja notkistaa kehoa. Harjoitteet helpottavat selän ja niska- hartiaseudun jäykkyyttä sekä nivelvaivoja. Method Putkisto Syvävenyttely sopii kaikille.

Event Timeslots (3)

Tiistai
-

Maanantai
-

Torstai
-